Sanda Rašković Ivić pozvala žene da se društveno angažuju

Izvor: Beta OMS, 20.Mar.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanda Rašković Ivić pozvala žene da se društveno angažuju

Sa Petrovaradina, na međunarodni Dan sreće, zvanično je započela kampanja koalicije DVERI-DSS.Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić čestitala je svim građanima početak proleća, međunarodni Dan sreće, i poželela, pre svega ženama, na današnji dan, kada se obeležava i međunarodni Dan borbe protiv raka dojke, da se društveno angažuju i izbore za svoje zdravlje i zdravlje svojih porodica.Pažnja: Ovaj video nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.(Kraj OMS poruke)
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Dan proleća počela kampanja DVERI i DSS

Izvor: Beta Video, 20.Mar.2016

NOVI SAD - Sа Petrovaradina, na меdjunarodni Dan sreće zvanično je započela kampanja koalicije DVERI-DSS. Predsednica Demokratske stranke Srbije Sandra Rašković Ivić čestitala je građanima početak proleća, međunarodni dan sreće, i poželela, na dnasšnki dan borbe protiv raka dojke zdravlje...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.