Ravnogorci potpisali za Dveri i DSS

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ravnogorci "potpisali za" Dveri i DSS

Srpski pokret Dveri i Ravnogorski pokret potpisali su danas u Čačku sporazum o zajedničkom delovanju u političkom životu.

Foto: Ilustracija MONDO

Tim sporazumom, dve stranke su se obavezale da će jedni druge podržavati i pružiti punu podršku u aktivnostima koje se odnose na izbore u Srbiji.

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je, nakon potpisivanja sporazuma, da će Dveri izdvajati najmanje jednu poslaničku platu godišnje za finansiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << majskih svečanosti na Ravnoj Gori.

"Ravnogorski pokret nije i neće biti registrovan kao politička stranka, jer je to u suprotnosti sa njegovim aktima, ali ima učešće na zajedničkoj listi (sa DSS) na republičkim izborima" rekao je Obradović.

On je rekao da Dveri na lokalnim izborima nastupaju u koaliciji sa Ravnogroskom pokretom i u Ubu i Lajkovcu.

Sporazum o zajedničkom delovanju potpisali su Obradović i kandidat Ravnogorskog pokreta za republičkog poslanika na listi Dveri - Demokratska stranka Srbije Katarina Bogićević.

Ona je rekla da je Predsedništvo Ravnogorskog pokreta donelo odluku da podrži Dveri zbog dugogodišnje saradnje i zato što smatraju da je ta stranka jedina iskrena desničarska nacionalna organizacija, koja je po stavovima i idejama najbliža pokretu.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dveri i Ravnogorski pokret potpisali sporazum o saradnji

Izvor: RTS, 21.Apr.2016

Sporazumom o zajedničkom delovanju u političkom životu, Dveri i Ravnogorski pokret obavezali su se da će jedni druge podržavati i pružiti punu podršku u aktivnostima koje se odnose na izbore u Srbiji. . Predsednik Dveri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.