Rasprava Boška Obradovića i Olivere Zekić

Izvor: RTS, 19.Jan.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprava Boška Obradovića i Olivere Zekić

Boško Obradović i nekoliko pristalica pokreta Dveri krenulo je od televizije "Pink", do zgrade REM-a gde ih je sačekala članica Saveta te institucije Olivera Zekić i optužila ih da vrše pritisak na nezavisno telo.
Zekićeva je ispred sedišta REM-a rekla da Obradović i njegovi saradnici svojom akcijom ugrožavaju nezavisnost te institucije.

Ona je u raspravi sa predstavnicima " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dveri" rekla da "za fašiste nema mesta" i da "Obradović i njegov 'hitlerjugend' treba da nastave svoj put dalje".
"Sa vama, fašistima i osobama koje biju žene, nema šta da se razgovara", naglasila je Zekićeva.
Nju je Obradović optužio da je eksponent vlasnika Pinka Željka Mitrovića.
Na to je Zekićeva uzvratila da Obradović "lupa" gluposti i da nikada neće biti lider.
Nakon te rasprave "Dveri", koji su današnju protestnu šetnju započeli ispred televizije "Pink", nastavili su ka "Informeru".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dveri ispred REM-a, Pinka i Informera FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2019

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović našao se u okviru proteste šetnje pored više medija, i ispred sedišta REM...Ispred REM-a ih je sačekala članica tog tela Olivera Zekić i optužila ih da vrše pritisak na nezavisno telo...Zekić je, ispred sedišta REM-a rekla da Obradović i njegovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.