Protest Sloboda za Aleksandra u Valjevu

Izvor: RTS, 15.Nov.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest "Sloboda za Aleksandra" u Valjevu

U Valjevu je održan protestni skup "Sloboda za Aleksandra" u znak podrške Aleksandru Obradoviću koji se nalazi u kućnom pritvoru nakon objavljivanja informacija o poslovanju "Krušika".
Tražeći puštanje iz kućnog pritvora Aleksandra Obradovića, lider Dveri Boško Obradović na protestu u Valjevu je istakao da je "obaveza i čast svakog slobodnog građanina da podrži uzbunjivača Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Obradovića, jer je njegova žrtva kapija srpske slobode i pada vlasti".

Lider Dveri je poručio "da svi slobodoumni građani Srbije treba zajedno da se okupe i ukažu na aferu 'Krušik', kao simbol kriminala i korupcije koja može dovesti do pada režima i slobodnih izbora".
Na skupu su govorili i potpredsednica DS-a Dragana Rakić i policajac uzbunjivač Milan Dumanović, sindikalni aktivista Policijskog sindikata "Sloga".
Organizovana je i protestna šetnja do zgrade u kojoj je u kućnom pritvoru Aleksandar Obradović.
Nastavljeno je i potpisivanje peticije za njegovo puštanje na slobodu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obradović (Dveri) pozvao građane da se uzbune poput uzbunjivača Obradovića, da pokažu zube

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2019, 01:09

Lider Dveri Boško Obradović govorio je danas na protestu podrške uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću u Valjevu i tom prilikom je istakao da garđani treba da se "uzbune", jer, kako je istakao," ne mogu sve da nas uhapse"...U saopštenju Dveri navodi se da je Boško Obradović istakao da su se građani...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.