Protest Dveri uprkos zabrani

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2012, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest Dveri uprkos zabrani

11.05.2012. - Preko 5000 ljudi spontalo se okupilo ispred RIK-a da podrži konferenciju za medije Dveri protiv izborne krađe

Policija je najavljeni protest Dveri protiv izborne krađe, zakazan za 10. maj u 18 časova ispred prostorija RIK-a zabranila. Zbog toga, Dveri su pozvale ljude da ne dolaze i ne izlažu se riziku, i sazvale konferenciju za medije na istom mestu i u isto vreme, i na kojoj su dolazak najavili samo članovi rukovodstva Dveri.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << spontano se okupilo preko 5000 ljudi, revoltirani kako krađom glasova, tako i zabranom skupa od strane vlasti. Zbog toga, Dveri su povele protestnu šetnju koja se završila kod hrama Svetog Save, gde se Vladan Glišić obratio prisutnima, i pozvao nezadovoljne birače da ne odustanu, jer je današnji skup samo početak.

Na samoj konferenciji za medije, koja je većinom prećutana, predstavnici Dveri, Vladan Glišić, Boško Obradović i šef pravnog tima, Dejan Živanović, zatražili su poništavanje i raspisivanje izbora na svim nivoima, istovremeno iznevši brojne primere neverovatnih izbornih krađa, kojima se još uvek ne vidi kraj.




Izvor: frontal.rs

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.