Proglašena lista pokreta Dveri

Izvor: RTS, 14.Feb.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena lista pokreta "Dveri"

RIK proglasio izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart. Pokret "Dveri" sakupio je 14.353 ispravna potpisa građana koji podržavaju listu.

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart.

Lista pod nazivom "Dveri-Boško Obradović" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predata je u sredu, ali zbog nedostataka tada nije proglašena.

RIK je tada izdao nalog podnosiocu liste da u roku od 48 sati za jednog kandidata dostavi overeno uverenje o prebivalištu, a za još jednog uverenje o državljanstvu, ne starije od šest meseci, što su "Dveri" učinile.

Pokret "Dveri" sakupio je 14.353 ispravna potpisa građana koji podržavaju listu.

Republička izborna komisija do sada je proglasila osam izbornih lista za parlamentarne izbore - liste Srpske napredne stranke, koalicije SPS-PUPS-JS, Demokratske stranke Srbije, Liberalno-demokratske partije, Saveza vojvođanskih Mađara, Srpske radikalne stranke, Ujedinjenih regiona Srbije i Demokratske stranke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Proglašena lista pokreta "Dveri"

Izvor: RTS, 15.Feb.2014, 09:31

RIK proglasio izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart. Pokret "Dveri" sakupio je 14.353 ispravna potpisa građana koji podržavaju listu...Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras izbornu listu pokreta "Dveri" za parlamentarne izbore, zakazane za 16....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.