Predsednički kandidati dobili tešku grupu na žrebu

Izvor: Njuz.net, 21.Apr.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički kandidati dobili tešku grupu na žrebu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Bez obzira na nepovoljan žreb, svi kandidati se nadaju dobrom plasmanu

BEOGRAD, 21. april 2012, (Njuz) - Svih 12 predsedničkih kandidata složilo se sinoć, posle žreba za predsedničku listu, da su upali u izuzetno tešku grupu, ali da ne sumnjaju da će ostvariti dobar rezultat.
Predstavnici SRS-a, DSS-a, PRS-a i Dveri izjavili su da su zadovoljni što su uopšte ušli u Top 12 i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << srećni što će igrati sa velikim igračima iz drugih stranačkih timova. Sa druge strane, predstavnik URS-a Mlađan Dinkić naveo je da je prilično uveren u doar rezultat uprkos ne baš sjajnom žrebu.
- Mi smo oduvek bili igrači koji svoju priliku vrebaju iz pozadine, a u kontrama smo najbolji. Promenili smo veliki broj igrača i timova i mislimo da najzad imamo dobitnu kombinaciju - rekao je Dinkić posle žreba u Skupštini Srbije.
Sličnog stava su i u timu SPS-a, odakle poručuju da su ranije uglavnom koristili bunker strategiju i defanzivnu taktiku, ali da su sada najzad dovoljno dobro utrenirani i spremljeni da mogu akcenat da stave na napad.
- Udarićemo po protivniku iz svih raspoloživih oružja, što smo već počeli da činimo u pripremnom periodu, tako da očekujemo dobar plasman - kratko je izjavio kapiten tima Ivica Dačić.
Timovi Demokrata i Naprednjaka, koji važe za favorite u grupi, poručuju da je grupa komplikovana i da nikoga neće potceniti uprkos tome što ima dosta timova koji važe za autsajdere. U DS-u kažu da postoji samo jedan trofej za koji će se oni boriti u Top 12 konkurenciji – Evropska unija.
- Naš rezultat biće zalog za budućnost i bolji život, mi ovu utakmicu ne igramo zbog sebe već zbog publike. I šta god Naprednjaci govorili, mi nismo protiv njih vodili prljavu medijsku kampanju u sportskoj štampi, već je to bila kampanja kontrasta - poručio je vođa tima Boris Tadić.
Naprednjaci su, pak, u obraćanju javnosti posle žreba saopštili da ne sumnjaju u svoje mogućnosti i da će sigurno okončati takmičenje pobedom.
- Jedino se bojimo prljave igre DS-a, jer su tokom pripremnog perioda i prijateljskih utakmica umeli da koriste klizeće startove i startove đonom. Nadamo se da će sudije biti na visini zadatka - rekao je Tomislav Nikolić.
Osim pomenutih, u grupi su još i Danica Grujičić, Čedomir Jovanović, Ištvan Pastor i Muamer Zukorlić sa svojim timovima. Posle žreba, od ovih timova oglasio se jedino LDP, odnosno njihov lider Čedomir Jovanović.
- Mislim da su svi timovi imali uspone i padove, ali su uspeli da prođu dalje. Sada je potpuno nova priča, novi start za sva četiri tima. Mislim da ćemo biti uspešni i da ćemo moći da se nadmećemo i probati da pobedimo sve. Mislim da je ovo najteža grupa. Mislim da ovde može svako svakoga da dobije ali i da treba da se suočimo s prošlošću - zaključio je Jovanović.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.