Izvor: Danas, 15.Maj.2023, 13:37

Poslanici Dveri predlažu deklaraciju o pravima trudnica

Poslanička grupa Srpski pokret Dveri - Patriotski blok predala je danas u skupštinsku proceduru predlog deklaracije o pravima trudnica i porodilja, saopštio je predsednik Dveri Boško Obradović i najavio da ta stranka od sutra pokreće peticiju za zaustavljanje nasilja i okretanje pozitivnim primerima.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dveri predali u skupštinsku proceduru predlog Deklaracije o pravima trudnica i porodilja

Izvor: Beta Video, 15.Maj.2023

BEOGRAD - ``Predali smo danas u skupštinsku proceduru predlog Deklaracije o pravima trudnica i porodilja, koje na žalost nemaju odgovarajući tretman u srpskim porodilištima kakav zaslužuju i kakav im garantuju brojne međunarodne konvencije i domaći Ustav i zakoni``, naglasio je predsednik Srpskog...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.