Pink: Amatersko skretanje pažnje

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink: Amatersko skretanje pažnje

Upravni odbor RTV Pink ocenjuje danas u saopštenju da tužba, koju najavljuju predstavnici koalicije DSS-Dveri, "predstavlja najgrublji nasrtaj i pritisak na nezavisne i privatne medije".

Prema stavu Upravnog odbora, po sredi je "amaterski pokušaj skretanja pažnje" sa činjenica da su upravo "mediji ogolili istinu o antisrpskoj politici koju ovi maskirani, lažni nacionalisti zastupaju".

Nismo prećutali, niti "prihvatili laž da je neko preko Interneta uleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u video spot i prepravio granice Srbije je povod da ovi amateri političari smisle da će se nekakvom

tužbom zatrpati ovo raskrinkavanje izdaje nacionalnih interesa Srbije", ukazuje Upravni odbor.

Pokušaj ubacivanja imena premijera Aleksandra Vučića u nekakvu medijsku, hakersku grupu, koja natprirodnim moćima upada u video spot i prerađuje snimljeni material DSS-Dveri, prema oceni Upravnog odbora RTV Pink, toliko je besmislen da ne zaslužuje odgovor.

Pokret Dveri podneo je Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu zbog lažnih internet naloga i spotova koje su pojedini mediji pripisali tom pokretu.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.