Petković odgovorio Obradoviću: Jesam činovnik, ali bar nisam praznoglavi bukač

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 12:56

Petković odgovorio Obradoviću: "Jesam činovnik, ali bar nisam praznoglavi bukač"

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković odgovorio putem društvenih mreža lideru opozicione partije Dveri, Bošku Obradoviću, koji ga je nazvao "činovnikom".

Obradović je kritikovao Petkovića, ali i rukovodstvo Srbije, u vezi zakazivanja posebne sednice Skupštine Srbije o KiM, nazivajući ceo taj postupak na svom Tviter nalogu "sprdnjom sa državom".

Direktor Kancelarije za KiM mu je potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovorio, takođe na Tviteru, napisavši: "da jeste činovnik svoje države, i da nikada neće biti činovnik "stranih ambasada i praznoglavi bukač".

On je podsetio lidera Dveri da nije želeo da razgovara sa predstavnicima parlamentarnih grupa o tzv. francusko-nemačkom predlogu za rešenje kosovskog pitanja, a koje je predložio predsednik Srbije i da mu je zapravo cilj samo da "pravi cirkus".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"JESAM JA ČINOVNIK SVOJE DRŽAVE, ALI NE I STRANIH AMBASADA" Petković žestoko odgovorio Obradoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković odgovorio je Bošku Obradoviću, lideru Dveri...- Jesam ja, Boško Obradoviću, činovnik svoje države i ponosim se svojim poslom, ali nikad neću biti činovnik stranih ambasada ni praznoglavi bukač - napisao je Petković na Tviteru...Obradović je prethodno,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.