Izvor: Blic, 30.Nov.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTEST "1 OD 5 MILIONA" Učesnici u koloni pred RTS-om proglasili BLOKADU

Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu održava se večeras 52. put i protiče u znaku obeležavanja godinu dana od kako se ovi skupovi građana održavaju. Učesnici su se okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, odakle je najavljena šetnja preko Trga Nikole Pašića do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj, međutim kolona se uputila ka RTS-u, gde su se susreli sa pristalicama Dveri i "proglasili blokadu".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROTEST "1 OD 5 MILIONA" Proglašena blokada RTS-a, pa performans pred Vladom (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Nov.2019

Protest "1 od 5 miliona" u Beogradu održan je večeras 52. put i protekao je u znaku obeležavanja godinu dana od kako se ovi skupovi građana održavaju. Učesnici su se okupili na platou kod Filozofskog fakulteta, odakle je najavljena šetnja preko Trga Nikole Pašića do zgrade Vlade Srbije, međutim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.