Opozicija ne može da ima jednog kandidata za predsednika

Izvor: OkRadio.rs, 11.Maj.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opozicija ne može da ima jednog kandidata za predsednika"

Predsednik političkog saveta DS Dragoljub Mićunović izjavio je da je sazvao sastanak saveta te stranke na kom će se govoriti o političkoj situaciji posle izbora On je u Kažiprstu rekao da je došlo do pomeranja izbornog tela, jer su u parlament ušli i radikali i Dveri. “Odluka da DS podrži Dveri je bila odluka predsednika Bojana Pajtića. U samoj stranci to je kod nekih izazvalo negodovanje, neki su to podržali. Pajtić je naveo da nam je to podiglo rejting“, rekao je Mićunović. Kako je Mićunović naglasio, ne veruje da opozicija može da predloži zajedničkog kandidata za predsednika.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Mićunović: Podrška Dveri odluka Pajtića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2016

Odluka da Demokratska stranka (DS) podrži Dveri je bila odluka predsednika stranke Bojana Pajtića, rekao je predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović i dodao da je sazvao sastanak saveta DS na kom će se govoriti o političkoj situaciji posle izbora...U samoj stranci to je kod nekih izazvalo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.