Izvor: Danas, 14.Jul.2023, 09:34

Obradović optužio Tepić i „prozapadnu opoziciju“ za „ping-pong“ s vlašću, Narodnu pozvao na saradnju

Narodni poslanik i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović optužio je poslanicu SSP-a Mariniku Tepić da se samoproglasila za predsednicu skupštinskog Anketnog odbora za utvrđivanje istine o masovnim ubistvima 3 - 4. maja. Njegov predlog za to mesto biće neko iz državotvorne opozicije, a za to će zatražiti i podršku poslanika Narodne stranke.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Tepić sama sebe proglasila za predsednika Anketnog odbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2023

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović najavio je danas da će predložiti da predsednik Anketnog odbora za utvrđivanje istine o ubistvima u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i okolini Mladenovca bude iz "državotvorne opozicije (NADA-Zavetnici-Dveri)".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.