Obradović očekuje prelivanje protesta iz Crne Gore u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2020, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović očekuje "prelivanje" protesta iz Crne Gore u Srbiju

U Prekršajnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje lideru Dveri Bošku Obradoviću zbog organizacije protesta 13. aprila prošle godine pred Narodnom skupštinom, a Obradović se tim povodom oglasio saopštenjem da to, kao i suđenje u vezi organizovanja Slobodne zone, vidi kao sliku zašto je bojkot, kako navodi, jedini odgovor na ovakvu vlast.

Lider "Dveri“ u saopštenju navodi da je tada bio predsedavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Saveza za Srbiju, i ovlašćena osoba ispred organizatora protesta, koji je održan ispred Doma Narodne skupštine.

On te proteste dovodi u vezu sa protestima u Crnoj Gori i navodi da će se, kako kaže "reka slobode" iz Crne Gore preliti na Srbiju.

Obradović "obećava" pravedno i pošteno suđenje predstavnicima vlasti i navodi da bi " istorijska pravda bila da Vučić i Milo ove godine padnu sa vlasti u paketu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Političko je zlo, a da je fašista postalo je opšte mesto" Održano suđenje između Vesića i Obradovića (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020

Pripremno ročište održano je u novembru prošle godine..U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održalo se suđenje po krivičnoj tužbi predsednika Pokreta Dveri Boška Obradovića protiv zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, a ispred suda su bili okupljeni građani koji podržavaju zamenika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.