Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jan.2020, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović najavio za subotu veliki događaj kojim počinje kampanja bojkota

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović najavio je da će u subotu, 1. februara biti održan "veliki događaj" kojim će, kako je rekao, početi zajednička kampanja opozicije za bojkot izbora.

Obraćajući se novinarima u Skupštini Srbije, Obradović je rekao da će to biti "sjajna slika" jedinstvenog nastupa opozicije u bojkotu izbora.

On je kazao da je atmosfera u Savezu za Srbiju i u "širem formatu" opozicije koja bojkotuje izbore, "izuzetno pozitivna" >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i da nema "nikakvih problema".

"Veoma sam raspoložen zbog svega što se dešava u opoziciji. Kompletna opozicija, osim one koja je pod kontrolom Vučića, jedinstvena je u bojkotu izbora. Zato će za režim biti nerešiva enigma kako da napravi novu lažnu skupštinu jer ona neće imati legitimitet", naveo je Obradović.

Upitan za reakcije povodom kritika koje je uputio nekadašnjem predsedniku Demokratske stranke Dragoljubu Mićunoviću u vezi sa stavom o bojkotu izbora, lider Dveri je upitao zašto je Mićunović politička figura čije stavove ne bi smeo da komentariše.

"Niti je Demokratska stranka od mene tražila da se izvinim Mićunoviću niti vidim zašto bih to radio", kazao je Obradović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: 1. februara veliki događaj kojim počinje kampanja bojkota

Izvor: Danas, 28.Jan.2020

Atmosfera u Savezu za Srbiju i šire u ujednjenoj opoziciji je izuzetno pozitivna i kod nas nema nikakvih problema.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.