Obradović: Vučić laže o borbi protiv kriminala

Izvor: Blic, 20.Feb.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Vučić laže o borbi protiv kriminala

Nosilac liste pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da je borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji laž vladajuće stranke.

"Borba protiv kriminala i korupcije Aleksandra Vučića je laž. Dokaz tome je da za godinu i po dana nije završen nijedan sudski postupak i da se na višegodišnjim robijama na osnovu pravosnažnih presuda ne nalazi nijedan političar ili tajkun koji je opljačkao i ojadio Srbiju u protekle 23 godine", rekao je Obradović na predizbornom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skupu u Šapcu.

On je naglasio da Dveri jedine predlažu istinsku borbu protiv kriminala i korupcije kroz donošenje Zakona o ispitivanju porekla imovine svih političara i tajkuna od 1989. godine.

Obradović je na skupu pitao da li je moguće da za godinu i po dana vladajuće stranke nisu mogle da pregledaju diskove o povezanosti Ivice Dačića sa šefovima mafije, kao i da prvi potpredsednik Vlade nikada nije odgovorio na pitanje da li je njega Mišković finansirao dok je bio član Srpske radikalne stranke (SRS).

Obradović je govorio pred članovima i simpatizerima pokreta Dveri u okviru kampanje koju ta stranka predstavlja u poznatim srpskim kafanama, jer je kako su u toj stranci objasnili, "kafana jedina institucija koja je i dalje živa u Srbiji".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dveri: Vučić laže o borbi protiv kriminala

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2014

Nosilac liste pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da je borba protiv korupcije i kriminala u Srbiji laž vladajuće stranke. ..Boško Obradović, nosilac liste Pokreta Dveri  .."Borba protiv kriminala i korupcije Aleksandra Vučića je laž. Dokaz tome je da za godinu i po dana nije završen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.