Izvor: Danas, 10.Jul.2023, 11:49

Obradović: Vlast hoće da nam Bastu uvali kao opoziciju, ali neka hvala

"Odmah nakon što je Rade Basta u javnosti izašao sa zahtevom za uvođenje sankcija Rusiji, Srpski pokret Dveri reagovao tražio je da on podnese ostavku. Zbog toga ćemo i glasati za njegovu smenu", ocenio je Boško Obradović, lider Dveri, tokom rasprave u Skupštini Srbije o razrešenju ministra privrede.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Marković Palma: Izvinjavam se građanima zbog Baste

Izvor: Danas, 10.Jul.2023

"Želim još jednom da se izvinim građanima Srbije, jer Rade Basta je moje najneprijatnije izneđanenje u životu, I to sam mu rekao. Ali svi prave greške, a Basta je prevario sve i Jedinstvena Srbija ga je zbog toga isključila iz stranke", rekao je Dragan Marković Palma, lider i poslanik Jedinstvene...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.