Obradović: Rok za puštanje uhapšenih sutra do 15h

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Mar.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Rok za puštanje uhapšenih sutra do 15h

BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović, obraćajući se demonstrantima sa kamiona ispred policijske stanice "29. novembar", dao je rok policiji da sutra do 15 časova oslobodi osobe privedene zbog sinoćnjeg upada u zgradu RTS-a.

"Ukoliko se to ne desi, organizatori protesta saopštiće kada ćemo se ponovo okupiti, i tada kada se ponovo okupimo iz celog Beograda, iz cele Srbije, njihovkraj je blizu, oni su gotovi, oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << su prošlost", poručio je Obradović.

Ponovio je i da su za upad u zgradu RTS-a odgovorni on, Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Borko Stefanović i ostali lideri Saveza za Srbiju, i pozvao je policiju da uhapsi njih, "a ne decu".

Rekao je i da su osobe uhapšene zbog upada na RTS "evakuisane" iz zgrade policijske stanice u sudove gde im se trenutno izriču različite mere.

Kazao je i da je Aleksandar Vučić naredio okupljanje naprenjaka ispred svih lokalnih stranačkih odbora kako bi krenuli za Beograd, i poručio da Savez za Srbiju neće da učestvuje ni u kakvim sukobima.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Vlast ima rok do sutra da oslobodi sve uhapšene

Izvor: Beta, 17.Mar.2019

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da aktuelna vlast ima rok do sutra do 15 časova da oslobodi sve uhapšene zbog ulaska u Radio televiziju Srbije.Obradović je dodao da će u suprotnom organizatori protesta saopštiti kada je novo okupljanje i da će u svojim zahtevima ići...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.