Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2021, 15:36

Obradović: Porodična šetnja 15. maja ispred Skupštine, učesnici kao nacionalni front

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se nada da će organizacije okupljene oko "Porodične šetnje", zakazane za 15.maj u Beogradu, nastaviti saradnju i pokrenuti nacionalni front kao posebnu opozicionu kolonu koja teži "najvažnijim vrednostima srpskih rodoljuba".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Porodična šetnja 15. maja ispred Skupštine, učesnici kao nacionalni front

Izvor: Beta Video, 05.Maj.2021

BEOGRAD - Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da se nada da će organizacije okupljene oko ``Porodične šetnje``, zakazane za 15.maj u Beogradu, nastaviti saradnju i pokrenuti nacionalni front kao posebna opoziciona kolona koja teži ``najvažnijim vrednostima srpskih rodoljuba``.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.