Obradović: Po 20 sekundi za svaku tačku dnevnog reda

Izvor: B92, 22.Dec.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Po 20 sekundi za svaku tačku dnevnog reda

Beograd -- Šef poslaničke grupe Dveri, Boško Obradović ocenio je da vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) pokušava da obesmislili Skupštinu Srbije.

Kako kaže, njeni predstavnici su 27 tačaka dnevnog reda aktuelnog zasedanja spojili u jednu.

On je u saopštenju naveo da SNS time ruši parlamentarnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << demokratiju i da će zato poslanička grupa Dveri imati "oko 20 sekundi za (raspravu) o svakoj tački dnevnog reda".

Obradović je dodao da, kao ovlašćeni predstavnik poslaničke grupe Dveri, ima najviše vremena da govori o "toj jednoj tački dnevnog reda, a to je 20 minuta".

"Za 27 tačaka dnevnog reda koje su spakovane u jednu, ja ću imati manje od jedne minute za svaku tačku", rekao je on.

Prema njegovim rečima, poslanička grupa Dveri ima nešto više od osam minuta, "što je oko 20 sekundi za svaku tačku dnevnog reda".

"To vam je parlamentarna demokratija po shvatanju SNS", rekao je Obradović, a prenele Dveri.

On je rekao da su poslanici Dveri spremni za skupštinsku raspravu "i protiv najgoreg scenarija koji sprema SNS".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.