Obradović: Neću da učestvujem u obnovi DS

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Neću da učestvujem u obnovi DS

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović demantovao je danas da će taj pokret učestvovati na najavljenom protestu opozicije ispred zgrade RTS-a, kako je to bilo navedeno u saopštenju više opozicionih stranaka i pokreta.

Obradović je rekao da neće učestvovati u kampanji Demokratske stranke "koja na beogradske izbore izlazi sa pet različitih izbornih lista", kao ni na protestu opozicije ispred RTS-a, iza kojeg, veruje, stoji Tadićeva ideja "obnove stare DS". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

U toj funkciji se, kaže predsednik Dveri, sada nalazi i nekakav najavljeni protest opozicije ispred RTS-a, čiji informativni program još uvek uređuju oni koje je postavio upravo Tadićev režim.

On je naveo da na izborima u Beogradu učestvuje više izbornih listi koje su proistekle iz DS - Đilasa, Šapića, Šutanovca, Bastaća, Čedomira Jovanovića. . .

- Neka oni rešavaju svoje stvari između sebe i neka rasprave odnose sa glavnim urednicima RTS-a, koje su postavili u svoje vreme - kaže Obradović.

Predstavnici više opozicionih stranaka i pokreta saopštili su juče da su dogovorili saradnju na kontroli izbora i najavili su protest ispred zgrade RTS, sa zahtevom da javni servis i drugi mediji obezbede ravnomernu zastupljenost političkih aktera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.