Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Ko veruje Aleksandru Vučiću i Maji Gojković neka izađe na izbore

Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je danas predstavnike onih opozicionih partija koje kako je rekao, "veruju Aleksandru Vučiću i Maji Gojković na reč da će poboljšati izborne uslove do proleća", da izađu na "takve izbore".

Reagujući na zaključak treće runde međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima o pomeranju datuma održavanja izbora ali uz poštovanje rokova propisanih Ustavom i zakonima, Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je naveo da je, što se tiče Dveri, Saveza za Srbiju i "svih pravih opozicionara u Srbiji, bojkot jedini pravi odgovor na farsu od pregovora u skupštini".

"Bojkot će biti svojevrsno čistilište ko je na kojoj strani i to će biti veoma lekovito za Srbiju", ocenio je Obradović a prenele Dveri.

On je upitao ko garantuje da će nakon odlaska delegacije Evropskog parlamenta koja je posredovala dijalogu, biti sproveden "bilo kakav dogovor između vlasti i opozicije".

"Šta ako umesto Olivere Zekić, SNS u REM izabere Dragana J. Vučićevića ili Željka Mitrovića? Šta su garancije da će se bilo šta promeniti po pitanju funkcionerske kampanje i pritisaka na birače, a posebno šta će se i kada promeniti na RTS, RTV i drugim televizijama sa nacinalnom frekvencijom, i ko to i kako garantuje i kontroliše", upitao je Obradović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.