Nogo isključen iz Dveri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nogo isključen iz Dveri

Disciplinska komisija Dveri odlučila je da narodni poslanik Srđan Nogo bude isključen iz tog Pokreta zbog kontinuiranog delovanja suprotno odlukama najviših organa, što predstavlja grubo kršenje statuta.

U obrazloženju odluke se navodio da je Nogo, kao i svi ostali članovi, učlanjenjem u Pokret dobrovoljno prihvatio programska načela, ciljeve, prava, obaveze i odgovornosti, pa i mogućnost da mu članstvo prestane na jedan od statutom predviđenih načina.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Disciplinska komisija je zaključila da je delovanje Noga u bliskoj prošlosti ozbiljno ugrozilo ugled Pokreta, urušilo osnovne programske ideje i bilo je suprotno odlukama najviših organa Dveri, zbog čega više ne može biti njihov član.

Nogo kao pojedinac ima svako pravo da nastavi političko delovanje onako kako smatra da treba, ali Dveri kao ozbiljna politička organizacija moraju da insistiraju na poštovanju unutrašnjih pravila i ova odluka pokazuje da od toga niko nije izuzet, pa ni narodni poslanici, navodi se u saopštenju Dveri.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.