Narodni pokret postao deo Dveri

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodni pokret postao deo Dveri

Narodni pokret, koji uglavnom čine nekadašnji članovi DSS, postao je danas deo pokreta Dveri čiji je lider Boško Obradović poručio da će novi članovi dobiti važne funkcije.

Obradović je na konferenciji za novinare rekao da će dosadašnja predsednica Narodnog pokreta Dragana Trifković postati njegova savetnica u poslaničkoj grupi.

On je naveo da je Narodni pokret dugogodišnji saradnik Dveri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << , te izrazio želju da se Dveri u budućnosti još šire.

Kako je rekao, od osnivanja Dveri postojala je ambicija da taj pokret postane jedna od najvažnijih organizacija u Srbiji, a te se ambicija, dodaje on, polako ostvaruje.

Trifković je rekla da su, pored nje, još pet osnivača Narodnog pokreta danas postali članovi Dveri.

Dodaje, da je Narodni pokret osnovan pre godinu dana, te da ga uglavnom čine bivši članovi DSS,  koji su tu stranku napustili kada je ona ušla u koaliciju sa SNS u mnogim gradovima i opštinama širom Srbije.

Ona je podvukla da se programi dva pokreta nimalo ne razlikuju, kao i da ljudi iz oba pokreta već dugo sarađuju.

- Nije samo bitno šta piše u programu, već da neko svojim radom dokaže da se za to stvarno bori i mislim da su to Dveri dokazale, i u skupštini i u razgovorima sa ljudima na terenu i mnogim akcijama koje sprovode - navela je Trifković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Narodni pokret postao deo Dveri

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2018

Narodni pokret, koji uglavnom čine nekadašnji članovi DSS, postao je danas deo pokreta Dveri čiji je lider Boško Obradović poručio da će novi članovi dobiti važne funkcije...Obradović je na konferenciji za novinare rekao da će dosadašnja predsednica Narodnog pokreta Dragana Trifković postati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.