NS: Ilić nije pretio Obradoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Ilić nije pretio Obradoviću

Nova Srbija demantovala je danas da je njen predsednik Velimir Ilić pretio predsedniku Dveri Bošku Obradoviću na skupu održanom u Čačku, dodajući da ga je on "najljubaznije zamolio" da u političkoj kampanji ne treba da spominje porodicu.

Kako je saopštila Nova Srbija, Obradović je zloupotrebio skup povodom obnove Hrama Vaznesenja Gospodnjeg i pokazao da mu "ništa nije sveto u beskrupuloznoj borbi za politički rejting".

Ranije danas, stranka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dveri saopštila je da je ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije u Vladi Srbije, Velimir Ilić, pretio njenom Obradoviću, navodno mu rekavši: "Nemoj više da pominješ Iliće - ovo ti je poslednje upozorenje".

Predsednik Dveri je naveo da ne želi da pominje porodicu ministra, ali da se bori protiv vladavine braće Ilić, ministra Velimira i gradonačelnika Čačka Vojislava Ilića.

"Pozvao sam ih da se povuku sa svih funkcija, pa ih onda više uopšte neću pominjati", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Ilić nije uspeo ga uplaši.

"Čačani, pa i ja među njima, nisu plašljive prirode i nisu više spremni da trpe bahatost i bezobrazluk Velimira Ilića. Pretpostavljam da večiti ministar oseća da mu je odzvonilo i u Vladi Srbije i u Čačku, pa je sve nervozniji", rekao je Obradović i dodao da su političke promene u Čačku sve bliže i da ih Ilić ne može zaustaviti.

On je rekao da je Iliću posebno jasno da jedino Dveri mogu da ga pobede u Čačku, a izrazio je uverenje da je to i razlog napada i pretnji koje ih, kako je dodao, neće sprečiti da nastave opoziciono delovanjem.

"Sa druge strane, ako je ovo manir ministara u Vladi Aleksandra Vučića da se na ovaj način obračunavaju sa političkim protivnicima, onda će ovo uskoro biti problem cele Srbije, a ne samo moj lično i Dveri", rekao je predsednik Dveri.

307

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nova Srbija: Ilić nije pretio Obradoviću

Izvor: Beta, 02.Dec.2015, 13:34

Odbor Nove Srbije (NS) u Čačku negirao je danas da je predsednik te stranke Velimir Ilić pretio predsedniku Dveri Bošku Obradoviću na skupu povodom obnove Hrama Vaznesenja Gospodnjeg."Ilić je Obradovića najljubaznije zamolio da u političkoj kampanji ne treba spominjati porodicu. Na ovaj način...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.