NOPO isključila prebeglog člana

Izvor: B92, 24.Avg.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOPO isključila prebeglog člana

Novi Sad -- Stranka Nijedan od ponuđenih odgovora iz partije isključila odbornika u novosadskoj skupštini koji je pristupio odborničkoj grupi bivših članova "Dveri".

"Zbog jučerašnjeg pristupanja Živka Ćuričića odborničkoj grupi bivših članova 'Dveri' izvinjavamo se svim građanima Novog Sada koji su glasali za nas. Znamo da niko nije očekivao ovakav obrt", navodi se u saopštenju NOPO.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da će na sledećoj skupštini stranke biti predložene promene statuta i ostalih internih akata koji regulišu proceduru, prava i dužnost članova, odnose u stranci i izbor kandidata za poslanike i odbornike.

Podsetimo, jedini odbornik stranke NOPO u Skupštini Novog Sada Živko Ćurčić saopštio je juče da se pridružio odborničkoj grupi "Novi Sad

odmah", koju čini pet odbornika koji su mandate osvojili ispred Pokreta "Dveri", a koje je u međuvremenu centrala stranke isključila iz tog pokreta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.