Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2020, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićunović: DS da preispita ostanak u Savezu za Srbiju, Dveri su uputile izazov

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je kako misli da je došao trenutak da ta stranka preispita ostanak u Savez za Srbiju.

"O tome će se sigurno raspravljati na stranačkim organima. Ja sam, naravno, za to da demokrate izađu. Nisam bio ni za to da u Savez ulaze", rekao je Mićunović za Večerenje novosti, od utorka, čija je izjava da je bojkot izbora bemislen izazvala reagovanje na tviteru lidera Dveri Boška Obradovića.

Mićunović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je, za sutrašnji broj Politike, podsetio da je njegov stav o izborima poznat tako da mu se čini da je reakcija Obradovića plan koji su verovatno napravile Dveri kako bi stvari isterale na čistac.

"Oni bukvalno žele da nateraju Demokratsku stranku i još neke članice Saveza za Srbiju na opredeljenje koje bi bilo u aintievropskom duhu. Sada je pitanje kojem smeru će se dalje kretati savez. Ovo je za njega izazov", rekao je Mićunović.

On je rekao da nikad nije Dveri uzimao za ozbiljno.

"Ne zanima me to huliganstvo preko 'Tvitera'. Ali zanima me kakav će biti odgovor demokratski orijentisanog dela Savez za Srbiju na ove izazove Dveri", rekao je Mićunović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dragoljub Mićunović: DS da izadje iz Saveza za Srbiju

Izvor: Beta, 21.Jan.2020, 10:57

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović rekao je kako misli da je došao trenutak da ta stranka preispita ostanak u Savez za Srbiju."O tome će se sigurno raspravljati  na stranačkim organima. Ja sam, naravno, za to da demokrate izadju. Nisam bio ni za to da u Savez ulaze",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.