MIRKOVIĆ: Skandalozno ponašanje poslanika Dveri

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 21:58

MIRKOVIĆ: Skandalozno ponašanje poslanika Dveri

Saopštenje Aleksandra Mirkovića šefa odborničke grupe u Skupštini grada i narodnog poslanika, prenosimo u celosti:

- Skandalozno ponašanje Boška Obradovića i poslanika Dveri još jedan je dokaz da ti ljudi u svojoj mržnji nemaju granicu.

Uvrede koje su danas izrekli šokirale bi svakog kada bi ih i na ulici čuo, a kamoli u Narodnoj Skupštini i to od ljudi, koji su narodni poslanici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Diskriminacija Ane Brnabić, psovke, pretnje, nazivanje pogrdnim imenima trajala je dovoljno da ova sramota i ukaljan obraz, ako ga uopšte i imaju, ostane zauvek.

Čoporativno četri "velika junaka" su vikali da je Ana Brnabić ustaša, gospodin premijer, sramota srpskog naroda i da će joj oni uraditi porodičnu genezu što je nezapamćen nivo govora mržnje.

Sve to nije bilo dovoljno pa se tom napadu priključila i poslanica DS-a koja ne zna razliku između Evropske Unije i NATO-a, pa je kompletirano ludilo i delovanje opozicije.

Najstrožije osuđujem ovakvo ponašanje i pitam se da li će sada odreagovati pojedine NVO koje se bore za prava žena, seksualnih i nacionalnih manjina.

U samo sedam dana, nakon Nebojše Bakareca, danas je najprimitivnije izvređana i diskriminisana Ana Brnabić i nameće se pitanje, kada će se sa takvom bolesnom praksom prestati?

Krajnje vreme je da se stane na kraj tom ponašanju u kome je svako ko predstavlja SNS legitimna meta i da se ovakvo vređanje smatra normalnim, kada se upućuje nama.

Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na svaki vid vređanja i diskriminacije i protiv toga ćemo se uvek i na svakom mestu boriti - navodi Mirković u svom saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.