Lider Dveri dobio preteća pisma

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider Dveri dobio preteća pisma

Predsednik Dveri Boško Obradović pokazao je pisma koja dobija kao narodni poslanik – praznične čestitke ambasadora, pisma građana, ali i preteća pisma u kojima se crta meta njemu, njegovoj porodici i drugim liderima opozicije, saopštile su Dveri.
Obradović je pisma predao Policijskoj upravi u Čačku i tamo prijavio ove pretnje.
Naglasio je da su ova pisma još jedan razlog više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da učestvuje na protestima u Beogradu.
Obradović je juče novinarima u Čačku pokazao jedno pismo sa fotografijama lidera opozicije kojima je bukvalno nacrtana meta na čelo crvenim flomasterom i u kom piše da za njih ima spreman snajper i da će proći "gore nego Borko".
Pismo je potpisano sa "Udruženje snajperista sa Košara".
Pokazao je i drugo pismo u kom se kaže da će mu "goreti sva pokretna i nepokretna imovina" i da neće biti pošteđeni ni njegovi najmiliji", navodi se u saopštenju Dveri.
On je istakao da je život posvetio borbi protiv kriminala i korupcije, borbi za jednu pristojnu, domaćinsku, porodičnu Srbiju u kojoj neće biti moguća ovakva anonimna pisma.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.