LSV: Boško Obradović širi mržnju i strah VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2020, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Boško Obradović širi mržnju i strah VIDEO

Portparol LSV-a Aleksandar Marton osudio je danas lidera Dveri Boška Obradovića zbog njegovih, kako je naveo, "rasističkih stavova prema migrantima".

On je dodao da je reč o političaru koji širi mržnju i strah.

Marton je oceniio da su političari koji šire strah i mržnju su "nešto najgore na političkoj sceni".

"Njihovi rezultati su jasno vidljivi u ludilu Drugog svetskog rata i pokoljima u bivšoj Jugoslaviji devedesetih godina. Svako normalan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mora da osudi one koji na ovaj način plaše i pozivaju na mržnju", napisao je Marton na svom Tviter nalogu.

On je reagovao povodom izjava i "eksperimenata" Boška Obradovića kojim je on "dokazivao" da migranti "prljaju" Srbiju.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LSV: Boško Obradović širi mržnju i strah

Izvor: Blic, 20.Feb.2020

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton najoštrije je osudio lidera Dveri Boška Obradovića zbog njegovih rasističkih stavova prema migrantima i dodao da je reč o političaru koji širi mržnju i strah.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.