Kukavice iz Dveri napadaju žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukavice iz Dveri napadaju žene

Predizborna kampanja obojena nasiljem prema ženama

Kako se približava dan beogradskih izbora, i predizborna kampanja postaje sve prljavija, ali koalicija DJB-Dveri je danas prekoračila svaku meru! Naime, aktivisti Dveri su danas u Batajnici bili akteri nasilja nad ženama! Nekolicina aktivista je brutalno napala žene koje su prolazile pored štandova Dveri, nezadovoljni zato što su čuli kritike od strane građanki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog naselja!

Pogledajte kako se opozicija obračunava sa građanima i građankama koje ne misle isto kao oni:

Međutim, kada se ima u vidu istorijat nasilja koje su Dveri činile, ovaj poslednji napad i nije iznenađujuć.

►ISTORIJA NASILJA DVERI NAD ŽENAMA:



Tada je glavni i odgovorni urednik TV Pink Goran Gmitrić potvrdio da nije u pitanju mala povreda, već ozbiljan incident:

- Goca je nokautirana, u Hitnoj pomoći je, a Mara je dobila udarac pesnicom u potiljak. Očekujem da će reagovati novinarska udruženja. Ovo je divljački i brutalan čin, novinare na zadatku su napali. Ovo je užasan događaj - kazao je Goran Gmitrić.



Imajući u vidu ovu nesrećnu hronologiju, i incidente koju su Boškovi aktivisti pravili u prošlosti, pitanje je koliko će žena glasati za koaliciju DJB-Dveri, i na kraju, da li će Obradović ponovo napasti članove GIK-a, ako opet ne prođe cenzus?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.