Kostić (Dveri): Za kompletnu promenu uredjivačke politike televizija sa nacionalnom frekvencijom

Izvor: Beta, 14.Maj.2023, 16:01

Kostić (Dveri): Za kompletnu promenu uredjivačke politike televizija sa nacionalnom frekvencijom

Pokret Dveri zatražio je danas zabranu emitovanja rijaliti programa i promenu kompletne uređivačke politike televizija sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji.Taj parlamentarni opozicioni pokret saopštio je da su Srbiji "potrebni obrazovni i kulturni medijski sadržaji koji će da afirmišu i promovišu prave vrednosti kojima, kako je dodao, "srpski narod obiluje".Potpredsednik Dveri Ivan Kostić naveo je da te vrednosti srpskog naroda "nikako nisu u suprotnosti sa razvojem savremene civilizacije"."Zapadne medijske vrednosti koje promoviše na Pinku kolega Zorane Mihajlović Željko Mitrović, a koje su strane biću srpskog naroda, uzročnik su većine negativnih pojava u društvu, počev od vršnjačkog nasilja, maloletničke delikvencije do nasilja nad ženama", kazao je on.Podsetio je da je Mihajlović, nekadašnja dugogodišnja funkcionerka i ministarka vladajuće Srpske napredne stranke, i pre formiranja SNS bila, od 2.000. u izvršnoj vlasti stranaka koje su činile Demokratsku opoziciju Srbiju (DOS).Kazao je da je "upravo ona bila deo izvršne vlasti u Srbiji u protekle 23 godine" kada su se, kako je dodao, "neki novi medijski obrasci pojavili u društvu i zatrovali obrazovni i kulturni prostor"."Ne treba zaboraviti da je upravo ta prozapadna vlast DOS-a, čiji je deo i ona bila, prva dovela 'Velikog brata' u Srbiju iz kojeg su se ispilili nusproizvodi nazvani 'Zadruga' i ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kostić (Dveri): Za kompletnu promenu uređivačke politike televizija sa nacionalnom frekvencijom

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Pokret Dveri zatražio je danas zabranu emitovanja rijaliti programa i promenu kompletne uređivačke politike televizija sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.