Koalicija Dveri-DSS: Izjava prof. Miladina Ševarlića

Izvor: Beta OMS, 20.Apr.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija Dveri-DSS: Izjava prof. Miladina Ševarlića

Profesor poljoprivrednog fakulteta, Miladin Ševarlić, kandidat za narodnog poslanika na listi DVERI-DSS, izjavio je da će u srpskoj narodnoj nošnji ući na prvu svečanu sednicu Skupštine Srbije i  u njoj položiti zakletvu za narodnog poslanika, kako bi poslao jasnu poruku da će srpski seljaci napokon imati svog zastupnika u  Parlamentu Srbije.Pažnja: Ovaj prilog nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. (Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ševarlić : Na prvu sednicu Skupštine Srbije doći ću u narodnoj nošnji, jer se zalažem za bogato selo

Izvor: Beta Video, 20.Apr.2016

BEOGRAD - Profesor poljoprivrednog fakulteta, Miladin Ševarlić, kandidat za narodnog poslanika na listi DVERI-DSS, izjavio je da će u srpskoj narodnoj nošnji ući na prvu svečanu sednicu Skupštine Srbije i u njoj položiti zakletvu za narodnog poslanika, kako bi poslao jasnu poruku da će srpski...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.