Kako Obradoviću ne dosadi da mu se narod smeje? Lider Dveri na biciklu predvodio protest opozicije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 23:09

Kako Obradoviću ne dosadi da mu se narod smeje? Lider Dveri na biciklu predvodio protest opozicije (VIDEO)

Skroman odziv građana

Na sav glas najavljivana protestna vožnja opozicije u organizaciji Dveri pod nazivom "Bukom protiv tiranije" doživela je debakl jer je na ulice u srpskim gradovima i selima izašlo tek nekoliko desetina vozila i isto toliko biciklista.

Na snimcima se može videti da je u protestu učestvovalo nekoliko automobila u Nišu i Šapcu, na ulicama Beograda nije primećeno ništa što bi ličilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na protest, a najbrojniji su bili Čačani koje je predvodio lider Dveri Boško Obradović i to na biciklu.

Protestna vožnja od čitavih 2 automobila 😀 Pa kako im ne dosadi da im se narod smeje... 😀😀😀 pic.twitter.com/nmQcAJWOnA

— Tamara Tosic (@TamaraTosic11) May 9, 2020

Tamo je odziv takođe bio više nego skroman, a kolona je skoro sat vremena prolazila čačanskim saobraćajnicama uz zvuke sirena i pištaljki. Protest dela opozicije možda najbolje ilustruje komentar koji je objavljen na društvenim mrežama uz snimak iz Čačka:

- Pa kako im ne dosadi da im se narod smeje...

Lider Dveri i njegove pristalice, podsećamo, napale su juče ispred Narodne skupštine ministra zdravlja Zlatibora Lončara i narodne poslanike vladajuće većine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.