Jeremić: Nisu mi sporni ni Dveri, ni DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Nisu mi sporni ni Dveri, ni DS

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da nema nikakvih trvenja između Dragana Đilasa, Saše Jankovića i njega i da nema nikakve sumnje da partneri sa beogradskih izbora ostaju zajedno i u budućnosti, a da su u toku razgovori i sa drugim opozicionim akterima o uključivanju u zajednički blok.

Saradnja nijednog trenutka nije niti će biti dovedena u pitanje. Sastanak sa Jankovićem i Đilasom je bio konstruktivan i postigli smo visok stepen saglasnosti, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Jeremić za TV Naša, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

"To nisu razgovori 'na život ili smrt', nego se dogovaramo o najefikasnijem obliku delovanja, kao i o prioritetima. Toliko je toga pogrešnog u Srbiji da se ne može sve odjednom staviti na sto", objasnio je Jeremić.

Jeremić je naveo su za Narodnu stranku u zajednički opozicioni front dobrodošli i Demokratska stranka, kao i Dveri, napominjući da bi uslov za priključivanje novih članica opozicionom bloku trebalo da bude da se javno obavežu da neće sarađivati sa Srpskom naprednom strankom ni na jednom nivou vlasti.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Opozicioni savez se ne dovodi u pitanje, razgovaramo o proširenju

Izvor: Beta, 20.Apr.2018

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da nema nikakvih trvenja izmedju Dragana Djilasa, Saše Jankovića i njega i da nema nikakve sumnje da partneri sa beogradskih izbora ostaju zajedno i u budućnosti, a da su u toku razgovori i sa drugim opozicionim akterima o uključivanju u zajednički...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.