Dveri za reviziju privatizacije

Izvor: B92, 01.Apr.2012, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri za reviziju privatizacije

Kragujevac -- Članovi političkog pokreta "Dveri" predstavili su u Kragujevcu svoj program za "zaustavljanje propasti Srbije i za život Srbije".

Na predizbornom skupu u Hotelu "Kragujevac", kojem je prethodila porodična šetnja glavnom gradskom ulicom, pokret je predstavio svoj program "Za život Srbije" koji se sastoji od četiri mere.

"To su ispitivanje porekla imovine političara od 1989. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do danas, revizija privatizacije, jer nije dovoljno samo poništenje, dodatno oporezivanje ekstraprofita stranih banaka u Srbiji i pokretanje domaće proizvodnje i poljoprivrede", rekao je član "Dveri" Boško Obradović.

Prema njegovim rečima, kada dođe vreme da se "Dveri" u Srbiji nešto pitaju, sigurno neće biti gej parade, velikog brata i drugih rijaliti šou emisija, već će se na nacionalnim televizijama emitovati porodični program.

Obradović je, predstavljajući slogan te organizacije - "Ni Kurta, ni Murta, nego Dveri", rekao da sa vlasti treba da ode "ne samo režim, već i trula opozicija".

On je kritikovao predizborne programe svih stranaka na vlasti i postavio im pitanje zbog čega se nisu ranije setile ukidanja poreza na bebi opremu, porodičnog biznisa i seljaka, istakavši istovremeno da bez buđenja Šumadije, nema ni buđenja Srbije.

Sa skupa je poručeno da je vreme da prestane ponižavanje Srba u Srbiji, u zemlju u kojoj, prema oceni organizacije "Dveri", stranci imaju veća prava.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Dveri" predstavile program "Za život Srbije"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2012

KRAGUJEVAC -..Članovi političkog pokreta "Dveri" predstavili su danas u Kragujevcu svoj program za, kako su rekli, "zaustavljanje propasti Srbije i za život Srbije"...Na predizbornom skupu u Hotelu "Kragujevac", kojem je prethodila porodična šetnja glavnom gradskom ulicom, pokret je predstavio svoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pokret "Dveri" predstavio program

Izvor: RTS, 01.Apr.2012

Aktivisti političkog pokreta "Dveri" predstavili u Kragujevcu svoj program za "zaustavljanje propasti Srbije i za život Srbije"...Politički pokret "Dveri" predstavio u Kragujevcu svoj program za "zaustavljanje propasti Srbije i za život Srbije"...Na predizbornom skupu u hotelu "Kragujevac", kojem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.