Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2023, 13:50

Dveri tražile od Vlade besplatne udžbenike za sve đake u Srbiji

Poslanička grupa Dveri - Patriotski blok predala je danas Vladi Srbije dva zahteva kojima traži hitno donošenje odluke da udžbenici i udžbenički kompleti budu besplatni za sve učenike u Srbiji i da se roditeljima 1. septembra isplati jednokratna pomoć od 20.000 dinara za svako dete koje pohađa osnovnu ili srednju školu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dveri: Besplatne udžbenike svim đacima Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2023

Poslanička grupa Srpski pokret Dveri - Patriotski blok predala je danas zahtev vladi da donese odluke o dodeli besplatnih udžbenika za sve učenike na teritoriji Srbije i o dodeli jednokratne pomoći roditeljima u iznosu od 20.000 dinara za svakog učenika 1. septembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.