Dveri traže smenu ministra Vulina

Izvor: RTS, 28.Sep.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri traže smenu ministra Vulina

Predsednik Dveri Boško Obradović zatražio je smenu ministra odbrane Aleksandra Vulina navodeći da je Vulin "uhvaćen u pranju para prilikom kupovine stana u Beogradu".
Kako je Boško Obradović na konferenciji za novinare rekao, Vulin ne može da dokaže poreklo svoje imovine uz ocenu da je "posebno karakterističan slučaj kupovine stana za koji ne postoji dokaz o poreklu imovine".
Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ukazao na potrebu donošenja zakona o ispitivanju porekla imovine i tajkuna u Srbiji
"Srpski pokret Dveri traži hitnu smenu ministra odbrane Aleksandra Vulina i pokretanje njegove krivične odgovornosti za pranje para" rekao je Obradović, prenosi informativna služba Dveri.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.