Dveri odgovaraju leskovačkom LDP

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri odgovaraju leskovačkom LDP

LESKOVAC -  Vaše jučerašnje saopštenje se i više nego dobro uklapa u postulat da nije važno kakva je ideja i koji su joj učinci, nego ko je pokrenuo i kakve su joj reperkusije, s obzirom na odnose svojevrsnih konkurentskih dvorskih svita koje se bezkrupulozno nadmeću u borbi za moć.

Ovako počinje odgovor Poverništva vanparlamentarne stranke Dveri u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ovdašnjem OO LDP, koji je kritikovao predlog da se građani zaštite od dužničkog ropstva.

U saopštenju pod nazivom: Bolje ću ćutati i pustiti druge da misle da sam glup, nego progovoriti i time otkloniti svaku sumnju da sam lično izazvao svetsku ekonomsku krizu, pretpostavlja se da bi kritičari dali sve da su na mestu onoga koga prozovaju.

“Ali za takvo radno mesto se raspisuju konkursi, biraju najbolji, i nema mesta za one koji kupuju diplome, dobijaju ih u nasleđe ili im o trošku građana plaćaju „specijalizacije“ i gde je plata na teret poreskih obveznika zagarantovana jer se prima kao izborni plen”, navodi se.

Dveri su, ocenuje se najhrabriji, slobodoumni, probuđeni deo srpskog naroda, jedini koji su se osmelili da političarima na vlasti i u opoziciji gurnu prst u oko i stanu u zaštitu naroda i javno progovore u ime porodice, mladih i obrazovanih, trudnica, socijalno ugroženih, nezaposlenih, izbeglica, ratnih vojnih invalida….”.

Sa svojim programskim načelima, načinom organizovanja i sistemom vrednosti ova partija, procena je njena, predstavlja opasnost po privilegije bez odgovornosti, koje ustaljena politička elita ima.

“Kao Član Rukovodstva pokreta Dveri, lično odgovaram LDP-u: Hvala što ste mi dali slobodu, prostor i mogućnost da glasnije progovorim o svemu onome što se nije smelo govoriti javno, što ste napadom na mene lično pružili mi mogućnost da upoznam Vas, kao i sve građane činjenicom da u Srbiji i ovom Gradu ima ljudi koji na bavljenje politikom gledaju na bitno drugačiji način, s ciljem promene ne jednog režima drugim, već s ciljem promene sistema vrednosti.

Posebno mi je drago da sam u Vama probudio bar malo od zaboravljenih moralnih vrednosti i to javno pohvaljujem, te s tim u vezi, prihvatam izvinjenje koje ste mi poslali rano jutros preko nekolicine izaslanika i praštam Vam.

Nadam se da ćete to i javno učiniti, kako bi u tom novom saopštenju pokazali javnosti Leskovca da ne treba slepo slediti instrukcije iz prestonice, birati „ciljeve“ na lokalu, napadajući ličnosti neposredno i neargumentovano i pokazivajući zavist prema sposobnim, odgovrnim i kreativnim ljudima.

Budite i Vi, bar malo, javno Dverjani”: zaključuje se u odsgovru LDP U Leskovcu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.