Dveri na Trgu: Nema Srbije bez naroda

Izvor: Mondo, 20.Maj.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri na Trgu: Nema Srbije bez naroda

Pokret Dveri održao je danas na Trgu republike završnu manifestaciju u okviru nedelje obeležavanja Međunarodnog dana porodice, na kojoj je bio priređen program za decu.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da današnjom manifestacijom pokret slavi "život, brak, porodicu i decu".

"Zbog dece živimo i radimo. Najveća naša želja da deca ostanu u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ovde žive i rade", rekao je Obradović i dodao da "nema Srbije bez naroda".

Dveri, Mitrović, banane, opera i sukobi

On je kazao da je država počela sa sprovođenjem mera populacione politike, ali da predložene mere nisu dovoljne, već da je potrebno napraviti sveobuhvatne mere, reformu poreske politike, rešavanje stambenog pitanja i pomoć mladim bračnim parovima i samohranim roditeljima.

Obradović je kazao da porodica mora da dođe na prvo mesto, kada je reč o državnoj politici i da je porodica tema oko koje ljudi u Srbiji mogu da se okupe, bez obzira na političke razlike.

Na skupu je bilo dece obučene u narodnu nošnju, sa razglasa su išle dečje pesme, a plan je da se učesnici manifestacije sa Trga republike prošetaju do Kalemegdana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Obradović: Nema Srbije bez naroda

Izvor: B92, 20.Maj.2018

Pokret Dveri održao je na Trgu republike završnu manifestaciju u okviru nedelje obeležavanja Međunarodnog dana porodice na kojoj je bio priređen program za decu..Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je da današnjom manifestacijom pokret slavi "život, brak, porodicu i decu"..."Zbog dece živimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.