Dveri: U toku pokušaj preuzimanja Fjesbuk stranice Dveri

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: U toku pokušaj preuzimanja Fjesbuk stranice Dveri

Pokret Dveri saopštio je danas da grupa predvođena izbačenim članom Predsedništva Dveri Draganom Manićem pokušava da preuzme glavnu Fejsbuk stranicu Pokreta, kao i da je ista grupa opljačkala sva sredstva sa računa koji pripada Dverima.

"Pored finansija, na udaru su i jedini ozbiljni medijski resursi sa kojima raspolažemo kao opozicioni pokret - društvene mreže", navodi se u saopštenju Pokreta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Dveri navode da će preduzeti sve mere da stranicu vrate pod kontrolu.

"Poručujemo režimu koji ovim rukovodi po nalogu Aleksandra Vučića iz Njujorka, da se jedna ideja koju čine ljudi i traje 20 godina, ne može ugasiti nikakvim represalijama", piše u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.