Dveri: Sutra istorijski TV duel Boška Obradovića i Aleksandra Vučića

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Sutra istorijski TV duel Boška Obradovića i Aleksandra Vučića

Dveri su saopštile da će sutra na TV Hepi biti održan duel lidera tog pokreta Boška Obradovića i predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, i da će nakon toga građanima Srbije biti jasno zašto je Vučić taj duel izbegavao godinama.

Dveri navode da je informativnoj službi tog pokreta večeras dostavljen poziv producenta emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << "Dobro jutro, Srbijo" TV Hepi, na "istorijski duel Boška Obradovića i Aleksandra Vučića".

"Iako je poziv stigao kasno, producent TV Hepi je zahtevao da Boško Obradović potvrdi uredniku Milomiru Mariću da će doći, što je ovaj sa zadovoljstvom odmah i učinio i time ispunio obećanje da će prihvatiti duel sa Vučićem bilo kad i bilo gde", navode Dveri.

Taj pokret poručio je da će posle sutrašnje emisije građanima Srbije biti sasvim jasno "zašto je Vučić izbegavao duel sve ove godine".

Gostovanje Boška Obradovića i Aleksandra Vučića na TV Hepi zakazano je za 8.30, dodaju Dveri i poručuju: "Vučiću, spremi se. Boško dolazi, ti odlaziš".

Dveri: Zaustavićemo urbanistički haos

Beogradski odbor Dveri saopštio je danas da će zaustaviti urbanistički haos u gradu i isplanirati razvoj grada.

Kao neke od problema u urbanizmu, kandidat za gradskog odbornika Dveri Zoran Bogdanović navodi prekrajanje urbanističkih planova po volji velikih i često sumnjivih investitora, nepoštovanje elementarnih normi vezanih za namenu i način korišćenja površina, nepostojanje kodeksa gradnje i trajno narušavanje ambijentalnih celina kao i otimanje zelenih površina.

On je u naveo da je su u milionskom gradu bitni parkovi, trgovi, široki bulevari, priobalje, obodne šume i izletišta i da tome treba dati maksimalan značaj pri planiranju razvoja grada.

Bogdanović je naveo da je potrebno u najvećoj mogućoj meri ukloniti fizičke barijere koje onemogućuju kretanje osobama s posebnim potrebama, starijim osobama, osobama sa bebama i malom decom.

Prema njegovim rečima, Dveri žele slobodan pristup obalama reka koje su zagušene raznim splavovima, pontonima i plutajućim objektima sumnjive namene.

"Nije neprihvatljivo da postoje splavovi, ali mora da se odredi mesto, dimenzije, izgled, funkcija i njihov maksimalan broj", kazao je Bogdanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dveri: Zaustavićemo urbanistički haos

Izvor: B92, 28.Feb.2018

Beograd -- Beogradski odbor Dveri saopštio je danas da će zaustaviti urbanistički haos u gradu i isplanirati razvoj grada...Kao neke od problema u urbanizmu, kandidat za gradskog odbornika Dveri Zoran Bogdanović navodi prekrajanje urbanističkih planova po volji velikih i često sumnjivih investitora,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.