Dveri: Srbija da reaguje na izjavu Incka i zaštiti RS

Izvor: Press, 12.Jan.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Srbija da reaguje na izjavu Incka i zaštiti RS

Srpski pokret Dveri smatra da država Srbija mora da reaguje na "skandaloznu i opasnu izjavu" Valentina Incka jer je garant Dejtonskog sporazuma.
Foto:B92.net
Osim toga, kako navode, Srbija je dužna da štiti integritet Republike Srpske, da je očuva i da ne dozvoli njeno ugrožavanje.
Dveri pozivaju nadležne u Srbiji da hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << reaguju i osude tu izjavu u kojoj je Incko Dan Republike Srpske uporedio sa danom osnivanja zločinačke Nezavisne Države Hrvatske.
Izjava visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH nije samo napad na RS već i na čitav srpski narod i na srpske žrtve koje su stradale u zločinačkoj NDH i svako ćutanje je nedopustivo, smatraju Dveri.

"Opstanak RS ne sme biti doveden u pitanju i Srbija mora da učini sve što je u njenoj moći da je sačuva" poručuju Dveri.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.