Dveri: Spiskovi nevakcinisanih u zdravstvu vid pritiska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2021, 12:45

Dveri: Spiskovi nevakcinisanih u zdravstvu vid pritiska

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da vakcinacija zdravstvenih radnika nije obaveza i ocenio da pravljenje spiskova nevakcinisanih po zdravstvenim ustanovama predstavlja najgrublji vid pritiska na zdravstvene radnike koji nisu vakcinisani.

Ovaj, kako navode u saopštenju, "partijski zadatak, sa jakim prizvukom totalitarizma", Dveri tvrde da je prosleđen rukovodiocima zdravstvenih ustanova.

"Ono što je još gore, proskribovanim medicinskim radnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << među kojima su mnogi koji su podneli najveći teret, preti se i materijalnim kažnjavanjem u smislu rasporeda na adminstrativne poslove i neplaćeno odsustvo", tvrde Dveri.

"Najsavesniji, i pacijentima i svojoj profesiji najodaniji medicinski radnici, bez obzira da li su vakcinisani ili ne, učiniće sve da maksimalno odgovornim korišćenjem lične zaštitne opreme spreče transmisiju virusa. Oni koji su manje odgovorni mogu preneti infekciju, čak i ako su vakcinisani", zaključuje se u saopštenju Saveta Dveri za zdravstvo.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.