Dveri: Prete nam zbog protesta protiv Nikolića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2013, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Prete nam zbog protesta protiv Nikolića

Šef opozicione odborničke grupe Dveri u Čačku Boško Obradović izjavio je da su taj pokret i on lično dobili više pretnji zbog najavljenog protesta protiv dodele priznanja počasnog građanina Čačka predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.

Nikolić bi priznanje počasnog građanina trebalo da primi u sredu na svečanosti povodom Dana Čačka, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dveri smatraju da on to nije zaslužio i najavile su protest.

Obradović je na vanrednoj konferenciji za novinare rekao da su Dveri u utorak dobile više pretnji u formi "dobronamernih saveta". On tvrdi da im je savetovano da otkažu sutrašnji protest, ali nije naveo imena onih koji su to tražili.

Upitan da li pretnje potiču od policijskih ili političkih struktura, on je rekao "da je to uvek kombinovano".

"Niko neće lično da zove i preti, već zove preko prijatelja i poznanika i poručuje da bi bilo pogrešno organizovati protest, da ne bi bilo pametno, da je najboljbe da odustanemo od protesta", rekao je Obradović.

On je dodao da su Dveri u ponedeljak prijavile protest policiji i da ga ona nije zabranila. Na vlasti u Čačku je Nova Srbija Velimira Ilića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.