Dveri: Pod hitno zabraniti emitovanje rijalitija Zadruga

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Pod hitno zabraniti emitovanje rijalitija "Zadruga"

Srpski pokret Dveri zahteva od REM-a da zabrani emitovanje najavljenog rijaliti šoua Zadruga, koji treba da počne da se emituje na TV Pink, jer se u njemu, navode, najgrublje krše prava deteta i osnovna ljudska prava.

Poslanica Dveri u Narodnoj skupštini i članica Odbora za ljudska prava Marija Janjušević u pisanoj izjavi medijima navodi da je nedopustivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da televizija sa nacionalnom frekvencijom ima dozvolu da zlostavlja decu i zloupotrebljava socijalni položaj građana Srbije.

U saopštenju se navodi i da će u rijaliti učestvovati i beba i da se time "direktno i svirepo krše prava deteta", kao i da je ovo eksplicitan primer "trgovine ljudima na koji niko ne reaguje".

"Dveri zahtevaju od REM-a i Ministarstva kulture da ne dozvoli emitovanje ovog opasnog sadržaja, skaradnog i ponižavajućeg za ljudski rod i tako sačuva zdravlje dece, dostojanstvo roditeljstva i čast Srbije kao države",kaže janjušević.

  

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.