Dveri: Paljenje automobila u Lazarevcu dokaz da više niko nije bezbedan u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Paljenje automobila u Lazarevcu dokaz da više niko nije bezbedan u Srbiji

Srpski pokret Dveri osudio je danas paljenje automobila aktiviste Aleksandra Dražića u Lazarevcu i naveo da je paljenje njegova oba automobila "povezana sa njegovim lokalnim političkim aktivizmom".

Dveri su navele da je Dražić, pored toga i predsednik grupe građana Preporod Srbije, poznat u lokalnoj javnosti po iznošenju insajderskih informacija i optužbi na račun lazarevačke vlasti i rukovodstva Javnog preduzeća Elektroprivreda Srbije i ogranka Кolubara, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kao i da je do sada već nekoliko puta bio fizički napadan.

"Nećemo se pomiriti sa tim da je nasilje postalo vid političke borbe pa zato pozivamo nadležne organe da što hitnije reše ovaj i slične slučajeve kako bi vratili poverenje građana u sistem koji plaćamo da bi nam sačuvao mir i sigurnost. Pod ovakvim okolnostima u društvu, niko više nije bezbedan", navodi se u saopštenju.

U petak 6. septembra, u toku noći, u Lazarevcu su zapaljena dva Dražićeva automobila na dve različite lokacije u širem centru a prema njegovoj tvrdnji na Fejsbuk profilu, požari su podmetnuti.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.