Dveri: Ne plašimo se Vučića

Izvor: RTS, 03.Mar.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Ne plašimo se Vučića

Pokret Dveri saopštava da se ne plaši Aleksandra Vučića, iako je, kako tvrde, "angažovao svoju kompletnu logistiku" da uvredama i klevetama krene protiv predsedničkog kandidata Dveri Boška Obradovića.
Dveri su u saopštenju navele da su se svi "istaknuti predstavnici Vučićeve vladajuće koalicije - Martinović, Šešelj, Čeda, Čanak, Dragan J. Vućićević danas takmičili ko će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veće uvrede i laži da iznese na račun Obradovića".
To je, kako smatraju Dveri, jasan pokazatelj njihovog straha i panike zbog sve većeg rasta političke podrške njihovom predsedničkom kandidatu, Obradoviću.
Ta stranka tvrdi i da Obradović jedini nudi promenu, kako kažu, u odnosu na dosadašnju "pogubnu politiku", koja "uništava naše građane i našu državu".
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri: Ne plašimo se Vučića

Izvor: Blic, 03.Mar.2017

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da se ne plaši Aleksandra Vučića, iako je, kako tvrde, "angažovao svoju kompletnu logistiku" da uvredama i klevetama krene protiv predsedničkog kandidata Dveri Boška Obradovića...Dveri su u saopštenju navele da su se svi "istaknuti predstavnici Vučićeve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.