Dveri: Napadi u domenu visoko tehnološkog kriminala

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Napadi u domenu visoko tehnološkog kriminala

Predsednik srpskog pokreta Dveri Boško Obradović u obraćanju novinarima objasnio je mehanizam sinhronizovanog napada na taj pokret, kako je rekao, od strane aktuelne vlasti i medija u njihovoj službi.

Danas je u Medija centru koalicije Dveri-DSS održana vanredna konferencija za medije, povodom kontinuiranih napada na Dveri i DSS, a posebno na ličnosti, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su njihovi lideri, Sandu Rašković Ivić i Boška Obradovića.

Tim povodom prikazan je i film, koji argumentuje te napade, i objavljena je vest da je podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, koju je podneo Srpski pokret Dveri, protiv Aleksandra Vučića, Dragana J. Vučićevića i Željka Mitrovića, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili veći broj krivičnih dela protiv intelektualne svojine i bezbednosti računarskih podataka.

Kako prenosi Beta, predsednik Dveri, Boško Obradović i potpredsednik DSS-a Borko Ilić, istakli su na konferenciji sledeće:

„Već nekoliko meseci traje sprega političkog i visoko-tehnološkog kriminala protiv naše koalicije. Medijsko-informativni štab SNS-a učiniće sve da zaustavi rast našeg rejtinga jer smo im jedini dostojni i pravi rivali u ovoj kampanji", kazao je Obradović.

On je ponovo pozvao lidera naprednjaka Aleksandra Vučića na televizijski duel ali je i ocenio da se Vučić plaši direktnog sučeljavanja „jer nije ispunio predizborna obećanja i nema šta da kaže narodu".

Potpredsednik DSS-a Borko Ilić ocenio je da „sve češći napadi" na koaliciju te stranke i Dveri, svedoče „o panici režima" ali i o sve većem poverenju koje taj izborni savez uživa među građanima.

„Očigledno je da naša koalicija raste jer mi smo jedini koji imamo suštinsku drugačiju politiku od drugih stranaka u Srbiji, jedini smo hrabri da kažemo da smo protiv NATO-a i EU, da smo za jačanje saradnje sa Rusijom, da smo za srpsko selo i jačanje poljoprivrede - kazao je Ilić. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.