Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Manipulacijama nas obaraju ispod cenzusa

BEOGRAD -

Pokret Dveri tvrdi da je cilj "brojnih manipulacija" koje su se događale u izbornoj noći da se obore Dveri ispod cenzusa i onemogući njihov ulazak u republički parlament, piše u današnjem saopštenju.

U saopštenju se navodi da nijedna televizija sa nacionalnom frekvencijom nije izveštavala iz izbornog štaba Dveri, da je njihov sajt oboren u 22 sata i četiri sata nisu imali mogućnost da saopšte svoje rezultate.

Dodaje se da veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mediji uopšte ne pominju njihove rezultate, iako Dveri u Čačku i Kraljevu imaju više od 10 odsto, a u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i drugim velikim gradovima su preko cenzusa.

Analitičari ih, kako tvrde, prećutkuju, a rezultati Dveri širom Srbije se marginalizuju.

Oni ukazuju i na manipulacije sa onemogućavanjem dijaspore, koja je pružila ogromnu podršku Dverima, da glasa, izbacivanjem birača iz biračkog spiska i niz drugih nepravilnosti na samim biračkim mestima.

Srpska radikalna stranka i Dveri, prema procenama CeSID-a, bez obzira na rezultate izbora na biračkim mestima na Kosovu i Metohiji, neće moći da pređu izborni prag.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neko opstruiše Dveri?

Izvor: Mondo, 07.Maj.2012

Pokret Dveri tvrdi da je cilj "brojnih manipulacija" koje su se događale u izbornoj noći da se obore Dveri ispod cenzusa i onemogući njihov ulazak u republički parlament, piše u današnjem saopštenju.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.